Οργάνωση

Προσπαθούμε συνεχώς να υιοθετούμε νέες τεχνολογίες και τεχνικές στις εσωτερικές μας διαδικασίες καθιστώντας μας ταχύτερους και αποτελεσματικότερους σε όλους τους τομείς των ασχολιών μας.

Έλεγχος

Από την σχεδίαση, στην ανάπτυξη και έπειτα στην πώληση και την υποστήριξη, όλα τα προϊόντα της MCI είτε υλικό, είτε λογισμικό, ελέγχονται ώστε να διασφαλίσουν την καλή λειτουργία τους και την ποιότητα τους, δημιουργώντας έτσι ευχαριστημένους πελάτες και καθιστώντας την MCI σαν βασικό προμηθευτή τους.

Καινοτομία

Εκμεταλλευόμενοι τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο μας (cloud services, electronic payments κλπ) βρισκόμαστε στη θέση να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών μας πιο άμεσα, πιο αποδοτικά και πάντα με τη μέγιστη ασφάλεια.

MCI Innovations
efesou 9, 17121, Nea Smirni
+30 2109753012
a.vlachos@micromedia.com.gr
MT 4210/4210 2D/4220/4220 2D

MT 4210/4210 2D/4220/4220 2D

Το πλήρες φορητό τερματικό για κάθε χρήση.

Το MT-4210/4220 έχει σχεδιαστεί για ευέλικτες εφαρμογές διαχείρισης αποθηκευτικών χώρων, από την παραλαβή, τη συσκευασία, την αναπλήρωση στοκ, την τιμολόγηση & το mark-down στις απογραφές καθώς και τη διαχείριση περιουσίας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο σε αγορές λιανικής αλλά και σε αποθήκες, κέντρα διανομής, logistics, ταχυδρομικές υπηρεσίες ακόμα και στην παραγωγή υιοθετώντας τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

Τα δύο πιο γνωστά OS (Λειτουργικά συστήματα), τα οποία είναι τα Windows Embedded CE .NET 6.0 (MT-4210) και τα Windows Embedded Handheld 6.5 (MT-4220), δίνουν την δυνατότητα στους χρήστες να διατηρούν την υπάρχουσα βάση δεδομένων ή τα ήδη υπάρχοντα back-office συστήματα.

Το Wifi IEEE802.11b/g/n radio υποστηρίζει έως 100Mbps σε 2.4Ghz εύρος ζώνης με υψηλές ασφάλειες WPA και WPA2. Το MT-4210/4220 είναι CCX v.4 πιστοποιημένο και προσφέρει ασφαλή και συμβατή σύνδεση με βιομηχανικά ασύρματα δίκτυα.

Το MT-4210/4220 είναι το πιο τραχύ στην κατηγορία του. Είναι 1.8 meter (6ft) αδιάβροχο και IP65 water/dust proof καθώς και 1,000 cycles at 1meter-πτώση. Έχει IP65 εκτίμηση σε σύγκριση με άλλα προϊόντα που τυπικά εκτιμούνται με IP54. Αυτό σημαίνει ότι θα αντέξει περισσότερο σε σκληρές συνθήκες και έτσι οι εταιρείες θα μειώσουν το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας και τον χρόνο

PRODUCT DOWNLOADS
MT-4210_4220.pdf
 • ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ

  Στρατηγική προτεραιότητα της MCI, σαν νεοεισερχόμενη εταιρία σε ένα υψηλής ανταγωνιστικότητας χώρο, είναι οι ικανοποιημένοι-ευχαριστημένοι πελάτες, οι οποίοι θα αποτελέσουν τους πόλους έλξης νέων εμπορικών γνωριμιών με αποτέλεσμα τη συνεχή διεύρυνση του πελατολογίου της εταιρίας.

 • ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

  Η MCI διαθέτει πλήρες τμήμα ανάπτυξης Λογισμικού με στόχο την συνεχή εξέλιξη λύσεων και εφαρμογών που θα βοηθούν στους κατάλληλους χρόνους τους πελάτες της να αναβαθμίζουν τα υπάρχοντα συστήματα τους και κάνοντας έτσι να βρίσκονται πάντα στην αιχμή των τεχνολογικών εξελίξεων προς όφελος των Οικονομικών αποτελεσμάτων τους.

 • ΠΕΛΑΤΕΣ

  Τα προϊόντα της MCI απευθύνονται τόσο σε πελάτες λιανικής όσο και σε πελάτες χονδρικής. Οι πελάτες μας απολαμβάνουν στο σύνολο τους το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και καινοτόμων λύσεων για ανάπτυξη των Οικονομικών μεγεθών των επιχειρήσεων τους.

 • ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

  Το ανθρώπινο δυναμικό της MCI σε όλα τα τμήματα έχει επιλέγει με βάση το υψηλό επίπεδο γνώσεων και πείρας στον συγκεκριμένο χώρο ώστε να μπορεί να παρακολουθεί τις τεχνολογικές εξελίξεις προς όφελος των πελατών μας.

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ?