Σχετικά με εμάς.

Βασικός μας σκοπός, η επιτυχία σας.

Σκοπός

Η MCI ιδρύθηκε - με σκοπό να προσφέρει στις επιχειρήσεις καινοτόμες λύσεις και τεχνολογία αιχμής. Έχουμε εξελιχθεί με την πάροδο του χρόνου σε μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που βασική της δέσμευση είναι, να συμβαδίζει με τις τάσεις και να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες που βοηθούν τις επιχειρήσεις να θέσουν νέα όρια στην αποτελεσματικότητα και την επιτυχία τους.

logo

ΟΡΑΜΑ

Στην MCI σχεδιάζουμε το μέλλον - εκεί που διασταυρώνεται η επιχειρηματική ευφυΐα με την υψηλή τεχνολογία. Ενσωματώνουμε και επεκτείνουμε τις δραστηριότητες μας με νέες τεχνολογίες και προϊόντα, συμβάλλοντας ώστε οι πελάτες και οι οργανισμοί που τις επιλέγουν, να προσαρμόζονται γρήγορα στις αλλαγές του επιχειρηματικού τους περιβάλλοντος, ανταποκρινόμενοι δυναμικά στις συνεχώς διαφοροποιημένες προκλήσεις του παρόντος και του μέλλοντος. Η παραμονή στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας με συνεχή επένδυση σε έρευνα και τεχνολογία είναι στοιχεία ενσωματωμένα στην αποστολή της.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Η αποστολή της MCI είναι - να κάνει κάθε τι εφικτό για να προβλέπει τις τεχνολογικές αλλαγές με τον ποιο αποτελεσματικό τρόπο. Η συνεχής παρακολούθηση των εξελίξεων στην κοινωνία της πληροφορικής με την παράλληλη ενσωμάτωση τους στις λύσεις μας, δίνει στους πελάτες μας την δυνατότητα να βρίσκονται στην αιχμή των τεχνολογικών εξελίξεων προς όφελος των οικονομικών αποτελεσμάτων τους. Με άλλα λόγια, η αποστολή μας είναι η δημιουργία εξιδεικευμένων προϊόντων και υπηρεσιών για την κάλυψη των αναγκών των πελατών μας, οι οποίοι μοιράζονται το ίδιο πάθος για καινοτομία με εμάς.

ΟΡΟΣΗΜΑ MCI future.innovated

2016. WATERWISE 1.0

Η πρώτη έκδοση του Waterwise, εγκαθίσταται και χρησιμοποιείται από τον μεγαλύτερο διαχειριστή υδάτινων πόρων της χώρας με εκατομμύρια εγκατεστημένους μετρητές νερού.

2016. RETAILPOS

το RetailPos επιλέγεται ως το λογισμικό που θα χρησιμοποιείται στα ταμεία των καταστημάτων μιας από τις της μεγαλύτερες αλυσίδες αρτοποιείων της χώρας. Παράλληλα η MCI αναλαμβάνει να παρέχει έξυπνες λύσεις λογισμικού στις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του πελάτη.

2020. WATERWISE 2.0

Η νέα έκδοση του Waterwise, περιλαμβάνει λειτουργικότητα σχεδιασμένη ειδικά για ιδιωτικούς αναδόχους που συνεργάζονται με εταιρείες αροχής νερού απλοποιώντας τη διαδικασία καταγραφής νέων δικτύων νερού εγκαταστάσεις ή αναβαθμίσεις μετρητών νερού και αρακολούθηση και διαχείριση τεχνικών ενεργειών

2022. ELEVATE GREECE

Η MCI καταθέτει πρόταση και εγγράφεται επιτυχώς στο μητρώο νεοφυών επιχειρήσεων Elevate Greece

Οι Αξίες μας.

Η κινητήρια δύναμη - πίσω από κάθε επιτυχημένη ομάδα.

ΑΙΝΟΤΟΜΙΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ.

Δεσμευόμαστε να παρέχουμε αξιόπιστες λύσεις στους ελάτες μας και να τηρούμε με συνέπεια τις υποσχέσεις μας.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ.

Είμαστε στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας και προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε τις λύσεις και τις υπηρεσίες μας.

ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ.

Είμαστε ειλικρινείς διαφανείς και θα ενεργούμε δεοντολογικά σε όλες τις επιχειρηματικές μας πρακτικές.

ΕΣΤΙΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ.

Βάζουμε πάντα τις ανάγκες των ελατών μας ρώτα και εργαζόμαστε σκληρά για να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες τους.

Έχετε νέο project? Είμαστε εδώ να συζητήσουμε.

Επικοινωνία