Solutions

Ολοκληρωμένες Λύσεις Υψηλής εξειδίκευσης για διαφοροποιημένες αγορές.

Λογισμικό που απλοποιεί λειτουργίες και υποστηρίζει την επιχείρηση.

ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΛΙΑΝΙΚΗ & ΕΣΤΙΑΣΗ

Στην MCI έχουμε δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο λογισμικό διαχείρισης καταστημάτων λιανικής και εστίασης το RetailPos Από την πώληση στο ταμείο την ασύρματη αραγγελιοληψία μέχρι και τις διαδικασίες Back Office (σύνδεση με mydata και esend, διαχείριση ειδών τιμών απογραφή αποθέματα διαχείριση ετικετών ζυγών κλπ) το καλύπτει πλήρως μια μικρή ή μεσαία επιχείρηση στην διεκπεραίωση όλων των καθημερινών λειτουργειών των καταστημάτων της

ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ

Το WATERWISE είναι μια ολοκληρωμένη λύση για την ανάκτηση και διαχείριση δεδομένων από αναλογικούς μετρητές νερού ή τη χαρτογράφηση καταγραφή δικτύου μετρητών νερού. Αποτελείται από 2 εφαρμογές (Waterwise Collector, WaterWise Contravtor) για φορητά τερματικά (Windows CE, Android) καθώς και το WaterWise Manager για Wondows PC υπεύθυνο για τη μεταφορά και αποθήκευση δεδομένων μεταξύ φορητών υπολογιστών και της βάσης δεδομένων με φιλικό ρος τον χρήστη τρόπο

ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΤΡΗΤΩΝ

Η επανάσταση στη διαχείριση των μετρητών σε επιχειρήσεις λιανικής και εστίασης.
Ένα ΕΞΥΠΝΟ συρτάρι που μετράει μόνο του με ακρίβεια ποιο είναι το περιεχόμενο του και ποιες λειτουργίες πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Το κλείσιμο των ταμείων πραγματοποιείται μέσα σε δευτερόλεπτα χωρίς μέτρημα.
Οι γαλάζιες γραμμές τις πήρα copy από την περιγραφή του smnartdrawer πιο κάτω, είναι οι πρώτες και οι τελευταίες γραμμές, αν θες αφαιρεσε τες από εκεί.

θέλετε να μάθετε πως οι λύσεις της MCI θα σας βοηθήσουν;

Καλέστε μας

retailPos.

λιανική πώληση και διαχείριση επιχειρήσεων

Το RetailPos II, είναι ένα λογισμικό (λιανικής πώλησης και διαχείρισης επιχειρήσεων) σχεδιασμένο με γνώμονα την κάλυψη όλων των απαραίτητων αναγκών μιας μικρής, μεσαίας ή και μεγάλης επιχείρησης στο χώρο της λιανικής πώλησης και της εστίασης. Ένα εργαλείο με σκοπό να βοηθήσει τον σύγχρονο επαγγελματία στην αποτελεσματική διαχείριση των δεδομένων του, όπως επίσης και την αξιοποίηση τους στο μέγιστο με σκοπό την ορθή λήψη αποφάσεων.

Η προσαρμοστικότητα και η ευελιξία αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά στο πρόγραμμα καθιστώντας δυνατή την εγκατάσταση του και διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη λειτουργία του, από μία εγκατάσταση σε ένα απλό laptop (ταμείο & back office) έως και σε μεγάλα συστήματα με πολλαπλά ταμεία και υψηλές απαιτήσεις στη διαχείριση του μεγάλου όγκου δεδομένων.

 • Δυνατότητα πολλαπλών τρόπων πληρωμής ανά συναλλαγή
 • Ολοκληρωμένη διαχείριση δεδομένων της επιχείρησης μέσω σχεδιαζόμενων αναφορών & κύβων
 • Δυνατότητα τιμολογιακών πολιτικών (happy hour), κάρτας πελάτη (ecash card) και κύκλωμα πιστότητας (Loyalty module)
 • Έξυπνο σύστημα παρακολούθησης ανεπιθύμητων εκπτώσεων, ακυρώσεων και διαγραφών πριν το κλείσιμο της απόδειξης
 • Παρακολούθηση αποθήκης
 • Καταχώρηση τιμολογίων αγοράς
 • Δυνατότητα σχεδίασης και έκδοσης όλων των διαθέσιμων παραστατικών
 • Δυνατότητα τιμολόγησης mydata
 • Δυνατότητα πώλησης σε αναμονή
 • Διαχείριση Εκπτώσεων
 • Δυνατότητα πολλαπλών τμημάτων ανά σταθμό εργασίας (Λιανική, Χονδρική, Wolt, Efood)
 • Δυνατότητα σύνδεσης με όλα τα απαραίτητα περιφερειακά όπως εκτυπωτές κουζίνας, barcode scanner, οθόνη πελάτη, ζυγαριά, modem για αναγνώριση κλήσεων, windows tablet & android smart devices.
 • Εύκολη εισαγωγή και εξαγωγή δεδομένων σε πολλαπλούς τύπους αρχείων
 • Διαχείριση περιοχών τραπεζιών
 • Ανάθεση περιοχής τραπεζιών ανά σερβιτόρο
 • Προβολή κατάστασης τραπεζιών (ελεύθερα, δεσμευμένα, προς εξόφληση κλπ.)
 • Μεταφορά παραγγελίας σε άλλο τραπέζι
 • Αποστολή παραγγελιών σε πολλαπλούς εκτυπωτές κουζίνας
 • Αποστολή παραγγελιών σε πολλαπλούς εκτυπωτές κουζίνας
 • Διαχείριση σχολίων είδους & παραγγελίας
 • Δυνατότητα οδηγιών παρασκευής & συστατικών στα είδη
 • Δυνατότητα μερικής ή ολικής εξόφλησης τραπεζιού με πολλαπλούς τρόπους πληρωμής
 • Αναγνώριση κλήσεων μέσω PSTN modem
 • Δυνατότητα παρακολούθησης του χρόνου ετοιμασίας παραγγελιών
 • Πλήρης διαχείριση διανομέων
 • Ιστορικό πελάτη και διατροφικές συνήθειες
 • Ανάθεση απόδειξης σε διανομέα σε περίπτωση έκτακτης διανομής παραγγελίας take away
 • Εκτύπωση σχολίων και στοιχείων αποστολής στην απόδειξη

Έχετε νέο project? Είμαστε εδώ να συζητήσουμε.

Επικοινωνία

SMARTdrawer

Η καταμέτρηση χρημάτων είναι πλέον παρελθόν

Ένα ΕΞΥΠΝΟ συρτάρι που μετράει μόνο του με ακρίβεια ποιο είναι το περιεχόμενο του και ποιες λειτουργίες πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Το SMARTdrawer είναι μια νέα επανάσταση στη διαχείριση μετρητών, δίνοντας τη δυνατότητα για πρώτη φορά στα καταστήματα, να εξαλείψουν τις απώλειες χρημάτων, τα λάθη στις συναλλαγές και το κόστος διαχείρισης μετρητών βελτιώνοντας ταυτόχρονα την αποδοτικότητα και παραγωγικότητα στο κατάστημα.

Το SMARTdrawer είναι μια καινοτόμα λύση διαχείρισης μετρητών. Το έξυπνο συρτάρι ταμείου καταγράφει, σε πραγματικό χρόνο, όλη την ταμειακή δραστηριότητα στην τοποθεσία του και μεταδίδει τις πληροφορίες στον server του συστήματος. Οι πληροφορίες συλλέγονται χωρίς να επηρεάζεται ο χρόνος συναλλαγής.

Το SMARTdrawer μπορεί να ενσωματωθεί με την εφαρμογή που χρησιμοποιείτε για να εκτελείτε συναλλαγές στο ταμείο σας. Με την ολοκλήρωση της ενσωμάτωσης το σύστημα θα μπορεί να αντιπαραβάλει τα δεδομένα της συναλλαγής που μόλις εκτελέστηκε και να ενημερώσει άμεσα το χρήστη σε περίπτωση που υπήρξε λάθος στη συναλλαγή (πχ λάθος ρέστα).

Η πρόσβαση στα δεδομένα συναλλαγών του συστήματος γίνεται μέσω online πλατφόρμας διαχείρισης η οποία είναι πρσβάσιμη από κάθε συσκευή με σύνδεση στο internet.

Μια πραγματική επανάσταση που, με την προσθήκη ενός επίσης έξυπνου safe το οποίο καταμετρά, ταξινομεί και ελέγχει και τη γνησιότητα χαρτονομισμάτων, κάνει το κατάστημα ελεγχόμενο ανά πάσα στιγμή, αποτρέποντας τα λάθη, τις κλοπές, και μειώνει δραματικά το χρόνο διεκπεραίωσης βασικών και νευραλγικών λειτουργειών.

Το κλείσιμο των ταμείων πραγματοποιείται μέσα σε δευτερόλεπτα χωρίς μέτρημα.

Άμεση καταμέτρηση

περιεχομένων συρταριού στο τέλος της βάρδιας – εξοικονόμηση χρόνου και ανθρώπινων πόρων.

Real Time ενημέρωση

για την πορεία των συναλλαγών/εισπράξεων ανά ταμείο/κατάστημα.

Real Time ενημέρωση

για τις τρέχουσες ταμειακές καταστάσεις και προγραμματισμός δρομολογίων για ανάληψη/κατάθεση χρημάτων σε επίπεδο καταστήματος.

Διαχείριση αναλήψεων

και καταθέσεων στο ταμείο με έγκριση του υπευθύνου.

Άμεση ενημέρωση

σε περίπτωση χαμηλής στάθμης κερμάτων στο συρτάρι.

User Friendly

περιβάλλον απεικόνισης των δεδομένων.

SMARTsafe

Έλεγχος εγκυρότητας χαρτονομισμάτων

Live απεικόνιση

δεδομένων ασυμφωνίας συναλλαγής και σφαλμάτων ανά ταμεία

WATER MANAGEMENT SOFTWAREWaterWise™

Αποτελεσματική Συλλογή και Διαχείριση Δεδομένων Αναλογικών Μετρητών Νερού

Στην MCI , εξειδικευόμαστε στην ανάπτυξη λογισμικών λύσεων για βιομηχανικές χρήσεις και σας παρουσιάζουμε το τελευταίο μας προϊόν. Μια ολοκληρωμένη λύση για την ανάκτηση και διαχείριση δεδομένων από αναλογικούς μετρητές νερού. Η λύση μας σχεδιάστηκε για να σας βοηθήσει να διαχειρίζεστε αποτελεσματικά τα δεδομένα των μετρητών σας, να εξοικονομείτε χρόνο και να βελτιώνετε την ακρίβεια.

Απλοποιήστε τη συλλογή δεδομένων των μετρητών νερού σας με τις εφαρμογές μας για Android και τη λύση μας για Windows desktop. Το εύχρηστο app για φορητά τερματικά Android και Windows CE και η ισχυρή εφαρμογή μας για Windows PC’s λειτουργούν αρμονικά για να βελτιώσουν την παραγωγικότητα, να εξοικονομήσουν χρόνο και να βελτιώσουν τη λήψη αποφάσεων

1. WaterWise Manager™.

Windows εφαρμογή υπεύθυνη για τη μεταφορά και αποθήκευση δεδομένων μεταξύ φορητών υπολογιστών και της βάσης δεδομένων με φιλικό προς τον χρήστη τρόπο.

2. WaterWise Collector™.

Application για τη συλλογή δεδομένων από μετρητές νερού, γρήγορα και εύκολα. Συμβατή με συσκευές Windows CE και Android.

3. WaterWise Contractor™ .

Application σχεδιασμένο ειδικά για ιδιωτικούς αναδόχους που συνεργάζονται με εταιρείες παροχής νερού, απλοποιώντας τη διαδικασία εγκατάστασης και αναβάθμισης μετρητών νερού. Συμβατό με συσκευές Windows CE και Android

Το WaterWise™ αποτελεί την πρόταση της MCI για αποτελεσματική συλλογή δεδομένων και διαχείριση αναλογικών μετρητών νερού. Η λύση μας μπορεί να βελτιστοποιήσει τις λειτουργίες σας και να βελτιώσει την απόδοση σας παρέχοντας ακριβή και έγκαιρα δεδομένα για το υδρευτικό δίκτυο.

Η ομάδα μας είναι πάντα διαθέσιμη για να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε σχετικά με το WaterWise™ και πώς μπορεί να ωφελήσει την επιχείρησή σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα για το WaterWise™ και πώς μπορεί να βοηθήσει τον οργανισμό σας να εξοικονομήσει χρόνο, να μειώσει το κόστος και να αυξήσει την αποδοτικότητα